Happy ho-ho-ho

€ 0,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Merry christmas and a Happy ho-ho-ho waxmelt! Stap in het geluk van sinaasappel en kruidige speculaas brokken. Gewoon straight to the point en niet heel zoet. De kerstdagen kunnen zwierig zijn, maar deze happy ho-ho-ho geeft je juist nuchtere gezelligheid. Precies wat we af en toe even nodig hebben!
Deze Happy ho-ho-ho waxmelt past ook precies bij de mensen die niet van vanille houden of voor een suiker vrije collectie gaan: deze is voor jullie! Now get these ho-ho-ho’s in the house!

Tip: Snij de waxmelt kerstboom doormidden, voor extra lang kerst plezier!

Inhoud Happy ho-ho-ho waxmelt:

    • Je ontvangt 1 zakje met 1 kerstboom van 16 gram per stuk
    • Geeft ongeveer 15 uur geur plezier
    • Geen water bij toevoegen




Over Skullding Hot wax melts:

Skullding Hot waxmelts zijn huisgemaakte waxmelts voor in je geurbrander. Gemaakt van ecologische koolzaadwas, een duurzame en plantaardige was wat volledig biologisch afbreekbaar is.  Doordat deze waxmelts geen paraffine bevatten is het daardoor niet schadelijk voor mens en dier en we krijgen zelfs complimenten van mensen met allergieën, astma of COPD. Isn't that hot?

Met één waxmelt blokje creëer je een heerlijke geurexplosie van 4 tot 6 uur. Zo kun je dus makkelijk van geuren wisselen en helemaal op je gevoel of het moment inspelen. Lees hierover meer op de pagina welke geur past bij mij?

Waarom waxmelts? Het gebruik van wax melts als huisparfum is een moment, een ervaring en voor je het weet ben je pro. Voor meer informatie over het gebruik, verwisselen of leuke feitjes over waxmelts kun je hier meer lezen

Ook interessant

€ 0,95
€ 0,95
€ 0,95
€ 0,95

YUM! Skullding Hot maakt gebruik van vegan cookies! Hiermee kunnen we de website verbeteren door het verkeer op de website te analyseren, de website naar behoren te laten werken en voor de koppelingen met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle vegan cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.