Over Skullding Hot

Skullding hot zorgt voor unieke geur explosies voor je interieur en maakt jouw huis helemaal af! De zelfgemaakte ecologische waxmelts en kaarsen in bijzondere vormen staan hierin centraal. Daarnaast proberen we onze collectie aan te vullen met eigenwijze producten om je helemaal thuis en jezelf te laten voelen. Van geurstokjes in jouw favoriete geur, alternatieve home- en beauty accessoires en eigenzinnige geurkaarsen. We keep it hot!

Stay hot, keep it green!

Skullding Hot is ontstaan vanuit een liefde voor huisparfum, schedels en glitter. Een combinatie die een mooie weg heeft gevonden om jouw interieur een nóg mooiere kleur en geur te geven.
We proberen zoveel mogelijk aan het milieu te denken en letten op de grondstoffen, verpakking en zelfs bij de verzending doen we aan veel hergebruik. Hierover kun je meer lezen op onze ecologische pagina. We doen ons uiterste best voor jou, alle huisdieren en de natuur. ♻

Wie is Skullding Hot?

Skullding Hot wordt gerund door mij: Linda. Hoi!

In 2010 begon mijn liefde voor waxmelts. Ik hou van het moment, de beleving en hoe geur je stemming kan beïnvloeden. Zes jaar later ben ik ze zelf maar eens gaan gieten. Jemig, wat was dat een saai proces! Als vormgever zocht ik naar een nieuwe manier die leuk, stoer en vooral milieuvriendelijk was. Met bijzondere vormen, een hart van glitter en met een alternatief tintje (just like me!)🐾

Veel mensen vinden wax melts te veel gedoe, waardoor ik ben gaan uitbreiden met kaarsen: schedelkaarsen 💀
Alles gaat op mijn manier en van het één komt het ander. Met een eigenwijze insteek kan ik steeds meer mensen blij maken met mijn liefde voor glitter, schedels en ecologisch huisparfum. Ik laat me graag inspireren voor de jaren 80, de jaren 90, creatieve woordgrappen en de kracht van vrouwen.

Het wordt steeds groter, leuker en het motiveert me elke dag om van jullie bestellingen een knalroze feestje te maken. Met hulp van mijn omgeving voel ik mij nooit alleen en dankzij jullie support kleuren (en geuren!) we de wereld weer een beetje mooier.

I think that's Hot: Skullding Hot!