Wholesale

Wholesale in geurkaarsen en waxmelts

Op zoek naar geurkaarsen of waxmelts wholesale, inkoop van handgemaakt huisparfum of grote aantallen producten voor cadeaupakketten? 
Skullding Hot verzorgd graag exclusieve, ecologische geurkaarsen die passen bij jouw bedrijf of instelling. Ben je overtuigd van onze eigen geurkaarsen collectie of juist op zoek naar geurkaarsen met een gepersonaliseerd label? Skullding Hot denkt graag met je mee!

Maak jouw webshop, fysieke winkel, hostel, Bed & Breakfast, kapsalon of andere onderneming compleet met exclusieve, duurzame geurkaarsen van Skullding Hot. Zet onze handgemaakte geurkaarsen in als relatiegeschenk, kerstpakket of andere cadeaupakketten. We denken graag met je mee om een bijzondere kaars samen te stellen, ook in kleine oplage!


Ecologische geurkaarsen inkopen

Wil je soja geurkaarsen inkopen die we in ons standaard assortiment hebben? Leuk! De geurkaarsen van Skullding Hot zijn gemaakt van ecologische sojawas en worden verrijkt met je favoriete geuren. Dit kunnen geuren zijn uit ons standaard assortiment, maar gaan in overleg ook graag voor je op zoek. De geurkaarsen komen standaard in mat zwarte glazen met deksel en worden verpakt in hergebruikt karton. We werken zo duurzaam mogelijk, waar ons groene hartje sneller van gaat kloppen.

Gepersonaliseerde geurkaarsen wholesale

Voor geurkaarsen wholesale of wederverkoop vinden we het ook leuk om met jouw bedrijf mee te denken. Denk aan een speciale geur en/of titel in combinatie met jullie huisstijl of instelling We denken graag in mogelijkheden en houden van nieuwe ideeën! We laten ons graag inspireren door jullie om samen met een mooi plan te komen. Samenwerking is de key tot succes, daar worden de geurkaarsen alleen maar leuker van.

Gepersonaliseerde geurkaarsen

Ben je op zoek naar geurkaarsen met een gepersonaliseerd etiket? Geen probleem! Als vormgever denk ik graag met je mee. Een leuke uitspraak, slogan, felicitatie, opkikkertje of ik laat mijn creativiteit los op een bedrijfslogo. Perfect als relatiegeschenk, bruiloft gift, kerstpakket of cadeaupakket. Wanneer je een geurkaars aansteekt maak je er al een moment van, laat het dan ook een extra speciaal moment zijn. Ik denk graag met je mee!

Bij Skullding Hot vindt het belangrijk dat er een klik is: dat er verbinding tussen ons is. Alle producten zijn handgemaakt en steken hier veel tijd in, waardoor we er nog meer plezier in hebben als deze goed terecht komen. Zo worden de producten uiteindelijk nóg meer persoonlijk en uniek.
Neem gerust contact met mij op en we gaan graag in gesprek over de ideeën en mogelijkheden! 

Schrijf je in voor de nieuwbrief!

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen en leuke acties.